Gugulan Rock Festival va avea loc in august la Caransebes

297 vizualizări

Asociatia Gugulan Rock, in colaborare cu Primaria Municipiului Caransebes si Casa de Cultura “George Suru”, organizeaza in perioada 7 – 9 august 2015 a doua editie a festivalului de muzica in aer liber Gugulan Rock.

Aceasta se va desfasura, la fel ca si anul trecut, pe platoul Cepelca din zona de agrement Teius a municipiului Caransebes, care ofera o panorama deosebita asupra Caransebesului si a zonei inconjuratoare, Tinutul Gugulanilor.

Vor urca pe scena festivalului zece formatii din Romania si Bulgaria, foarte bine cotate in randurile iubitorilor de muzica rock: KEMPES, BUCOVINA (Iasi), SEVI (Sofia), INDEFIANCE (Arad), RAZNA (Bucuresti), ARACHNA (Dragasani), SONATIC (Timisoara), INVADER (Lupeni), SENS UNIC (Resita) si POSTA MARE (Timisoara).

Vor avea loc, de asemenea, un concert aniversar al formatiei ANTARES din Caransebes, reunita special pentru acest eveniment, mai multe concursuri distractive cu premii si o tombola, iar la final un foc de tabara.

Locatia desfasurarii festivalului ofera iubitorilor de drumetii acces in imediata apropiere la mai multe trasee marcate din zona Teius-Corcana, care se continua cu cele spre Muntii Semenic (Lindenfeld – Garana) si Culoarul Timis – Cerna.

Cei care prefera sa isi aseze cortul in spatiul de campare oferit gratuit in perimetrul festivalului vor avea la dispozite o zona amenajata pentru servirea mesei, bauturi reci, dusuri si toalete.

Accesul cu masina se poate face pana in imediata apropiere a locatiei festivalului Gugulan Rock (situata la 25 de minute de centrul orasului) si vor exista indicatoare directionale amplasate in oras.

Mai multe informatii in legatura cu programul complet al evenimentului puteti gasi pe pagina asociatiei Gugulan Rock: https://www.facebook.com/gugulanrock.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*