Hamferð a semnat cu Metal Blade Records şi pregăteşte un nou material discografic

594 vizualizări

Metal Blade Records a anunţat că au reuşit să semneze un contract cu formaţia Hamferð din Insulele Feroe, în urma căruia trupa urmează să lanseze un nou material discografic prin intermediul acestei case de discuri în 2018.

Formaţia a declarat că este entuziasmată de faptul că a început un nou capitol în cariera sa: „Suntem mândri să vă anunţăm că am ajuns la un acord cu Metal Blade Records! Din 2008 de când ne-am înfiinţat am lucrat cu TUTL, label-ul nostru local. Cooperarea dintre noi şi ei a fost bine venită şi nu am tăiat legăturile deja formate. Totuşi, pentru următorul album am simţit nevoia să lucrăm cu o casă de discuri internaţională şi să trecem la un nou nivel. Suntem pozitivi că Metal Blade ţine cont de calitate, încât aceasta este casa a numeroase formaţii preferate de ale noastre. Noul nostru album va veni cândva şi suntem încântaţi de munca ce urmează să aibă loc”.

Hamferð este o formaţie de doom metal înfiinţată în oraşul Tórshavn din Insulele Feroe în anul 2008 şi până în prezent a lansat două albume de studio. Trupa a trecut şi prin România, unde a susţinut două concerte la ultimele două ediţii Dark Bombastic Evening.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*