High on Fire: piesă nouă și detalii legate de viitorul album de studio

266 vizualizări

Americanii de la HIGH ON FIRE (foto) vor reveni în acest an cu un nou material discografic, iar primele detalii legate de lansare pot fi citite mai jos.

Noul album de studio se va intitula „Electric Messiah” și va fi lansat în data de 5 octombrie 2018, via eOne. De asemenea, formația a oferit la streaming și piesa eponimă a acestui album, care este închinată lui Lemmy Kilmister și care poate fi ascultată AICI. Coperta și tracklistul albumului pot fi găsite mai jos. „Electric Messiah” a fost realizat și de această dată în colaborare cu producătorul Kurt Ballou, chitaristul Converge, care a mai lucrat în trecut cu High On Fire pentru albumele „De Vermis Mysteriis” (2012) și „Luminiferous” (2015).

„Atunci când Lemmy trăia, eram mereu comparat cu el, așa că am avut un vis la un moment dat în care se pare că el s-a enervat pe mine”, a declarat solistul trupei, Matt Pike. „Piesa spune lumii faptul că eu nu pot să îl înlocuiesc pe Lemmy, deoarece Lemmy este Lemmy. Am vrut să îi aduc un omagiu într-un mod aparte”.

Tracklist:

1. Spewn From the Earth
2. Steps of the Ziggurat/House of Enlil
3. Electric Messiah
4. Sanctioned Annihilation
5. The Pallid Mask
6. God of the Godless
7. Freebooter
8. The Witch and the Christ
9. Drowning Dog


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*