Igorrr – videoclip nou pentru piesa „Cheval”

208 vizualizări

Francezii de la formația IGORRR (foto) au publicat un videoclip nou pentru piesa „Cheval”, pe care îl puteți viziona mai jos. 

Noul album de studio se va intitula „Savage Sinusoid” și va fi lansat în data de 16 iunie 2017, via Metal Blades Records. „Igorrr au terminat de înregistrat noul material discografic în luna decembrie, după ce au lucrat aproape patru ani pentru compoziția acestuia. Fanii se pot aștepta la piese experimentale, care vor conține colaborări cu diverși muzicieni, dar și la un turneu imediat după lansare”, au declarat recent reprezentanții casei de discuri.

La rândul său, trupa a declarat că este foarte mulțumită de colaborarea nouă cu un label consacrat: „Suntem încântați vom lansa acest album alături de Metal Blade, un loc cu muzică de calitate și libertate artistică. Este exact casa pe care o vrem pentru experimentele noastre. În ultimii ani, Metal Blade a demonstrat că are un apetit enorm pentru muzica de calitate și are o capacitate desăvârșită în a promova artiștii proprii”.

„Hallelujah”, ultimul material discografic al formației Igorrr, a fost lansat în anul 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*