Interviu: Thrash in familie – Steve „Zetro” Souza si Hatriot

143 vizualizări

Numele Steve “Zetro” Souza face parte din dictionarul oricarui iubitor de thrash. Membru-fondator al grupului Legacy, transformat ulterior in Testament, si solist vocal al perioadei de glorie Exodus, Zetro a disparut din prim-planul scenei in ultimii ani. 

Revenirea lui are loc in 2013 si este definita de colaborarea cu noua generatie thrash – Hatriot este o trupa in care canta alaturi de instrumentisti mult mai tineri, dintre care doi sunt chiar fiii sai.

“Heroes of Origin”, albumul de debut al noului proiect ofera un thrash-metal compus parca la jumatatea anilor ’80, cu un sunet modern si cu un solist vocal in plina vana.

Si nimic din discutia care urmeaza nu lasa sa se intrevada acel caracter dificil si instabil de care s-au plans in trecut fostii colegi ai lui Zetro.

Plin de bun-simt si cu picioarele pe pamant, unul dintre cei mai originali solisti vocali din thrash isi descrie cu mandrie si incredere noua creatie, un album care nu va revolutiona istoria muzicii, dar cu siguranta le va produce multa bucurie amatorilor de old school thrash.

Citeste interviul complet AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*