Janne Wirman (Children of Bodom): „Urasc sa inregistrez videoclipuri”

144 vizualizări

Janne Wirman, claparul formatiei CHILDREN OF BODOM, a stat de vorba cu Groovey, realizatorul emisiunii online Groovey.tv la editia de anul acesta a festivalului Mayhem din Colorado, U.S.A.

Muzicianul a vorbit despre noul album, „Halo of Blood”, care a fost lansat pe data de 7 iunie 2013. Albumul se bucura de succes, in ciuda vanzarilor mai scazute decat cele ale precedentului „Relentless Reckless Forever”.

Merge bine treaba. Avand in vedere starea actuala a muzicii, cu toata lumea care fura, chiar o ducem OK la capitolul vanzari„, a declarat Janne.

Acesta a spus ca urmatorul pas este un concert in Japonia, apoi turneul european din toamna, cand baietii vor poposi si la noi, in cadrul unui eveniment organizat de Maximum Rock Magazin si Promusic Events (producator Nelu Brindusan).

Janne a mai declarat si ca uraste sa inregistreze videoclipuri pentru ca are impresia ca pierde degeaba foarte mult timp. 

Cand a venit randul intrebarilor stupide – o parte a interviurilor realizate de Groovey – Janne a fost chestionat cu privire la cel mai scarbos lucru pe care l-a mancat si la numarul de copii de 4 ani necesar pentru a-l bate mar.

Afla raspunsurile urmarind interviul de mai jos:

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013”pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda.

Dupa epuizarea primelor 100 de bilete promotionale (89 lei), organizatorii au decis sa suplimenteze aceste bilete cu inca 50 de bucati, astfel ca cei interesati mai au acum ocazia sa participe la acest concert achizitionand aceste bilete promotionale.

Dupa epuizarea acestora nu vor fi alte suplimentari de bilete la aceasta categorie! Urmatoarele bilete vor avea pretul de 98 lei si respectiv 115 lei, in ziua concertului.

Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 150 de bucati (89 lei) participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB si pentru 15 CD-uri “Relentless Reckless Forever”, material lansat in 2011 de catre finlandezii de la COB! ! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Premiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza biletului castigator!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 150 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Primii castigatori se pot afla AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*