Johan Niemann (Evergrey): „Noul album este foarte personal si intens”

88 vizualizări

Johan Niemann, basistul formatiei EVERGREY, care va concerta si in Romania pe data de 24 octombrie 2014, in cadrul Maximum Rock Festival, a oferit detalii despre noul album al trupei, „Hymns for the Broken”.

Artistul a declarat ca acesta este un material foarte personal si intens, care documenteaza o perioada extrem de grea din viata frontman-ului Tom Englund.

„Versurile reflecta lupta pe care a dus-o Tom pentru a-si pune viata in ordine. Acestea vorbesc despre pierderea identitatii, despre lipsa de incredere in propria persoana si despre dificultatile pe care trebuie sa le depasesti pentru a redeveni tu. Tom a trecut prin niste clipe sfasietoare, dar este un invingator” a explicat Niemann.

Cat despre ce a facut Evergrey cat timp nu a fost in lumina reflectoarelor, Johan a marturisit ca formatia si-a pus la punct prioritatile.

Evergrey nou 2014

„Pentru inceput, Hannes Van Dahl, fostul nostru tobosar, a primit o oferta de nerefuzat. A fost abordat de Sabaton si ne-a intrebat ce sa faca…Avea 23 de ani in acel moment si o cariera intreaga inainte, asa ca a decis sa se alature trupei Sabaton, pe care o simtea mai aproape, stilistic, de aspiratiile lui. Marcus Jiddell, fostul chitarist, nu prea mai era interesat de acest gen de muzica si a decis sa se concentreze pe proiectele sale personale”, a explicat basistul.

„Henrik Danhage si Jonas Edkdahl s-au realaturat line-up-ului pentru a ne ajuta cu niste festivaluri la care acceptasem sa luam parte cand Van Dahl si Jiddell inca ne erau alaturi. Ne-am simtit ca acasa impreuna si am decis sa refacem componenta, cu ei in rolurile principale”, a continuat Johan Niemann.

Astfel, formatia va ajunge la Bucuresti intr-un echipaj de zile mari pentru concertul de la Turbohalle, din cadrul Maximum Rock Festival 2014, de pe 24 octombrie 2014!

Urmareste cel mai recent videoclip semnat Evergrey, „King of Errors” mai jos.

Maximum Rock Festival este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Afis-Maximum-Rock Festival 2014 6

In momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (2 days)

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
– prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
– a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (2 days) / 2 Rates


 

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (1 day)

 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*