Judas Priest face din geaca de piele obiect de artă

1.044 vizualizări

În toiul pregătirilor pentru cel de-al 18-lea album JUDAS PRIEST, Rob Halford revine în atenția fanilor cu o inițiativă originală: o expoziție de geci de piele pictate manual de 30 dintre cei mai buni artiști tatuatori din lume, al cărei scop final este strângerea de fonduri pentru sprijinirea bolnavilor diagnosticați cu cancer.

Hell Bent for Leather: An Art Exhibitioneste un proiect inițiat de JUDAS PRIEST și de London’s Parliament Tattoos, derulându-se în mai multe etape. Pentru început, artiști de renume precum Grime, Jondix, Scott Move, Gregory Whitehead și Xam vor utiliza vopsea acrilică pentru piele astfel încât să reproducă pe gecile expuse imagini reprezentative de pe coperțile albumelor JUDAS PRIEST. Pe 27 aprilie, la sediul Parliament Tattoos va avea loc evenimentul de deschidere al proiectului, unde accesul se va face doar pe bază de invitație, urmând ca în perioada 5-10 mai, gecile să fie expuse la Camden’s Provender Building, cu intrare liberă pentru orice rocker curios. Pe 13 și 14 mai, gecile vor fi expuse și la Brighton Tattoo Convention, loc de întâlnire pentru 300 dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori din lume.

Ulterior, gecile vor fi puse la vânzare în cadrul unei licitații online. Banii vor fi apoi direcționați către două fundații de binefacere dragi trupei JUDAS PRIEST: The Teenage Cancer Trust și Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund. Așadar, dacă sfârșitul primăverii vă surprinde la Londra, nu ratați expoziția Judas Priest. Nu e menționat niciun fel de dress code, dar luați-vă totuși cu voi geaca de piele.

eveniment judas priest

Surse foto: PA Images, http://www.parliamenttattoo.com/judaspriest/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*