Kataklysm a lansat o piesa noua, „Thy Serpents Tongue”

140 vizualizări
Canadienii de la KATAKLYSM au premiat o piesa noua, „Thy Serpents Tongue”. Aceasta poate fi ascultata mai jos.

Piesa este extrasa de pe viiorul album de studio al trupei, „Of Ghosts And Gods”, care va fi lansat in data de 31 iulie 2015, via Nuclear Blast Records.

Infiintata in anul 1991, in Canada, a devenit rapid cea mai cunoscuta formatie de gen in tara lor de bastina si nu numai, fiind catalogati la acea vreme drept ’’cea mai rapida si haotica’’ formatie de metal.

In cei peste 20 de ani de activitate, Kataklysm a lansat unsprezece albume de studio, trei materiale discografice live, mai multe EP-uri si inregistrari video. Printre materialele de referinta pot fi enumerate: Sorcery (1995), Temple of Knowledge (1996), The Profecy (2000), Shadows and Dust (2002), Serenity in Fire (2004), In the Arms of Devastation (2006), Prevail (2008) si Waiting For The End To Come (2013).

Kataklysm este, de asemenea, recunoscuta pentru incorporarea de sampling-uri cu citate din filme, cat si pentru pasajele foarte melodioase, elemente ce au oferit trupei o identitate aparte si a propulsat-o in elita scenei metal internationale.

Nu uitati ca formatia Kataklysm revine in Romania, de data aceasta la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015!Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*