King Diamond, furios pe organizatorii OST Fest

259 vizualizări

Se pare ca fanii lui KING DIAMOND nu sunt singurii suparati pentru ca nu se mai tine editia de anul acesta a OST FEST. Regele insusi a postat pe pagina oficiala de Facebook a formatiilor sale un comentariu din care reiese ca este foarte dezamagit de organizatorii evenimentului.

King Diamond a postat varianta in engleza a comunicatului pe care l-ati putut citi AICI, dupa care a adaugat niste observatii personale.

„Este singura explicatie pe care am primit-o pana acum. M-am convins despre ce este vorba si sunt prea furios pe organizatori ca sa spun mai multe. Imi pare foarte rau de cei care chiar se asteptau sa ne vada. Semnat: Regele„.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Foarte multi isi exprima dezaprobarea cu privire la strategia organizatorilor. 

Iata ce spune Justin Kenny: „Il inteleg perfect pe Rege. Exista o masa uriasa de formatii care ar fi fost mai mult decat fericite sa ia parte la un asemenea eveniment. Dumezeule! Exista o multime de tinere talente care ar fi acceptat cu bucurie invitatia! Organizatorii si promoterii ar trebui sa stie. Daca standardele inalte pica, trebuie sa tintesti un pic mai jos. Ceva tot se va intampla!”

Markus Johansson are si el viziunea lui: „Sunt sigur ca toti cei care si-au luat bilete pana acum, voiau sa-l vada pe King Diamond. De ce nu au pastrat macar concertul cu el? Ce pacat!” in timp ce altii sugereaza ca organizatorii ar fi trebuit sa transforme totul intr-un prilej de a crea un Festival King Diamond.

Fanii tot fani raman. Intre timp, comentariile continua sa curga, iar admiratorii lui King il consoleaza chemandu-l la evenimente prestigioase ca Wacken Open Air si Hellfest.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*