Klausenburg Metal Gathering va avea loc pe 17 noiembrie la Cluj. Headliner-ul serii: Primordial

510 vizualizări

Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, conceput sub forma unui eveniment pe termen lung, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj atât formații cu nume mari din Europa, cât și formații care sunt încă la începuturi, dar cu un sound deosebit.

Prima ediţie a evenimentului va avea loc vineri, 17 noiembrie, în clubul /Form Space din Cluj-Napoca. Headliner-ul serii este PRIMORDIAL, legendara trupă irlandeză de celtic black metal/pagan metal cu peste 30 de ani de activitate și nu mai puțin de 9 albume de studio. Cu o prezență scenică impresionantă, trupa Primordial promite publicului transilvănean un concert de zile mari cu un setlist cuprinzător, care să satisfacă toate preferințele celor prezenți în sală.

După ce au deschis de curând pentru Children of Bodom, suedezii de la NOX VORAGO vin la Cluj dornici să prezinte ambițiosul lor concept muzical inspirat din toată gama muzicii metal, de la elemente de prog și death metal la symphonic și black metal.

Seara va fi deschisă de DESECRATE, formație italiană de death metal cu un sound unic și inovativ conferit de combinația de pian și riff-uri agresive, care vor veni pentru prima oară pe scena Clujului, și Eufobia, o formație de death metal din Bulgaria cu o priză deosebită la publicul românesc de metale grele.

Mai multe detalii se pot găsi pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.
Biletele costă 70 lei.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*