Krypton se relanseaza pe 16 mai 2014!

139 vizualizări

Anul acesta trupa KRYPTON implineste 30 de ani de existenta. In toti acesti ani trupa a trecut prin multe schimbari de componenta si de stil, succesul trupei fiind unul de necontestat. Printre materialele discografice de succes trebuie amintit primul album “30 DE MINUTE” pe care se afla hituri ca: “Tatiana”, “Fetele cu ochii verzi” dar și „Treizeci de minute”, “Prietena mea”, ”Poveste cu un clovn”, “Ploaia”, “Ora târzie”. De pe albunul “Fără Teamă”, piese ca “Fără Teamă”, “Cheamă-mă”, “Am crezut în ochii tăi” “Capriciu”, “Sunt doar un nor”, “Nemuritori” devin rapid locul 1 în top-urile autohtone. Pe opera-rock „Lanțurile”, dublu album, se gasesc hituri ca: “Fiara a murit”, “Poziția de drepți”, “Trecerea în neființă”, “Libertate”, “Măria Ta”, “Coșmarul”, “Mici și Mari”, “Iluzia și Panica”, “Să cerem aprobare”, “Glossa”, “Vine o vreme”. Materialul prezintă o trupă matură din punct de vedere stilistic și conceptual, fiind atunci dar și azi, considerat un album de referință în istoria rockului românesc. Impactul considerabil al operei rock “Lanțurile” asupra publicului a consacrat trupa în această formulă și i-a asigurat permanent un loc în inimile rockerilor din toată țara. Pe urmatorul albumul, “Am dormit prea mult”, gasim hituri ca: “Va fi randul tau”, “Intr-o zi”, “Am dormit prea mult”, “Satul de tot si toate”, “Sunt vinovat”, “Ziua Schimbarii”. “Cioara”, “Fara bani”, “Cantecul nebunului”, “Sunt foarte rau”.

In albumele “Comercial”, “Stresat de timp”, “Deasupra lumii”, trupa se regaste in alt stil, in continuare in marea sfera rock, iar piese ca: “Iti mai aduci aminte”, “Cerceii tai”, “Am uitat cum arati”, “Am dansat cu norii”, “Vorbele tale”, “Inima mea”, “Lasa-mi speranta”, “Urme de parfum” intra imediat in inimile fanilor. De pe albumul “Ma prefac in ploi”, ies in evidenta piese ca: “Ma prefac in ploi”, “Imaginea ta”, “Ai ceva in plus”, “Joc in doi”, “Viata nu e un vis”.

Aflată în permanentă schimbare, privind spre noi orizonturi, trupa KRYPTON a continuat să experimenteze, trecând prin mai multe stiluri muzicale.
La initiativa lui Eugen Mihaescu, in mai 2012, trupa KRYPTON anunță revenirea în activitate a vechilor prieteni, singurul absent din “formula de aur” fiind Dragos Docan, care se intoarce in trupa in 2013, trupa Krypton revenind astfel la formula sa de aur. “Ne simtim onorati sa revenim la vechiul stil care ne-a consacrat si la mesajul social, caracteristic Krypton”, ne-a declarat Dragos Docan

Krypton se va relansa pe 16 mai 2014, printr-un concert de mare anvergura care va avea loc la MUSIC CLUB. Repertoriul va fi in proportie de 50% nou, single-ul “Supravietuitor” fiind deja lansat pe piata. Acesta va beneficia si de un videoclip. In cadrul concertului vor mai fi auzite piese noi precum: “Lasa-ma sa spun” sau “Scarboasa zi de joi”.

De asemenea, in toamna lui 2014 va fi organizat concertul aniversar “Krypton 30 de ani”, iar in iarna acestui an va fi lansat un nou album. “Va fi un concert extraordinar, plin de surprize pentru toti fanii nostri, la care vom munci mult. Dorim sa multumim de pe acum tuturor celor care au facut parte, de-a lungul anilor, din trupa”, ne-a mai declarat Dragos Docan

Sursa: Comunicat Krypton Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*