Kultika, lansare oficiala a albumului The Strange Innerdweller

236 vizualizări

Joi, 13 martie, aveti ocazia de a asista la o lansare cu adevarat deosebita, o trupa care fara a apela la niciun mijloc de promovare a ajuns sa fie laudata de doua din cele mai importante publicatii americane de profil, Metalsucks si Metal Injection. Kultika, in concert la Club B52 din Bucuresti.

Lansat in 2008 la initiativa lui Fulmineos, Kultika a pornit de la influente post-black metal si a ajuns in final la o expresie perfecta a muzicii post-metal, influente venite din partea unor nume ca Isis, Neurosis sau Cult Of Luna.

Concertul va fi deschis de grupul bucurestean Tragic. Trupa Tragic s-a infiintat in anul 2007 avand ca membri pe: Alexandru Ungureanu (voce), Octavian Trica (chitara), Adrian Iosif (bas), Augustin Pitica (tobe) Moraru Tiberiu (fost membru) si Marin Marcel (fost membru), intrand cu adevarat in scena underground romaneasca la sfarsitul anului 2009 intr-o formula finala si bine sudata de 4 .

Formatia abordeaza un altfel de sunet prin imbinarea stilurilor muzicale underground ca punk, alternativ, grunge si metal, cu stiluri rock mai neconventionale, ca stoner metal si psihedelic.

YT

FB

Open doors: 20:00. Pretul unui bilet este de 20 de lei si poate fi achizitionat in seara evenimentului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*