Kumm si Violent Monkey, live in Control

73 vizualizări

Joi 11 aprilie, KUMM revine in Control intr-o noua formula, cu Oigan in postura de solist alaturi de Călina, o voce feminina puternica si deopotriva diafana, promitand o multime de piese noi care vor fi incluse pe cel de-al 6lea album al trupei Seara debuteaza cu invazia unei specii proaspat aparute pe scena muzicii alternative romanesti: Violent Monkey.

Intrare: 15 lei
Fb event
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Incepand cu 2013, KUMM va activa in formula de cinci membri, Oigan (Eugen Nuțescu) luand locul fostului vocal, Cătălin Mocan. Ca sa nu mai intoarcem filele istoriei KUMM din cei 16 ani de activitate, va povestim cate ceva despre planurile si proiectele initiate de trupa clujeana anul acesta.

Pentru KUMM primavara aduce multa munca de studio, odata cu pregatirile pentru lansarea celui de-al al șaselea album, ce va fi inregistrat in aceasta noua componenta. Pana in prezent, KUMM a lansat cinci albume de studio (Moonsweat March, Confuzz, Angels & Clowns, Different Parties, Far From Telescopes).

KUMM inseamna:

Eugen Nutescu – voce, chitară

Mihai Iordache –saxofon

Kovacs Andras – clape

Utu Pascu – bas

John Ciurea – tobe

Invitat special – Călina

www.facebook.com/KUMMband
www.myspace.com/kummband
www.kummusic.wordpress.com

Pentru ca oamenii au invatat sa isi ascunda prea bine trairile, apelam la o ruda mai sincera si mai expresiva: Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.

Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

Funk’n’Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

https://soundcloud.com/violentmonkey/violent-monkey-i-scream

S
ursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*