Leaves’ Eyes, o noua formatie confirmata pentru Maximum Rock Festival 2013

98 vizualizări
MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

 
 
Dupa THE 69 EYES, MY DYING BRIDE (26 octombrie) si ATROCITY (25 octombrie), o noua formatie confirma participarea la  MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013. Este vorba despre LEAVES’ EYES, formatia germano – norvegiana ce va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti, in data de 26 octombrie!
 
 
Metalul simfonic se numara printre genurile preferate ale ascultatorilor de muzica grea iar formatia LEAVES’ EYES reprezinta unul din stalpii acestui stil complex si greu de interpretat.

Formatia a ramas fidela combinatiei inedite intre symphonic si gothic metal, devenind una din emblemele genului si strangand o baza de admiratori solida si fidela.

Trupa a luat fiinta in 2003 dupa ce solista Liv Kristine a parasit Theater of Tragedy. Ea s-a alaturat line-up-ului de atunci al grupului Atrocity si impreuna cu acesta a dat nastere unuia din cele mai inedite proiecte din zona metalului simfonic.

Leaves’ Eyes avea tot ce ii trebuie: o echipa de instrumentisti profesionisti si recunoscuti international pentru abilitatile lor, o vocalista carismatica si talentata, considerata una dintre cele mai frumoase femei din metal si compozitii senzationale.

Presa de specialitate si criticii s-au grabit sa numeasca nou infiintata Leaves’ Eyes un supergrup. Si pe buna dreptate! Liv Kristine a contribuit la nasterea unui stil de muzica prin munca sa alaturi de Theater of Tragedy – una din primele formatii care s-a incumetat sa cante cu o solista – iar restul muzicienilor din grup erau parti componente ale Atrocity, cea mai apreciata trupa de death-metal tehnic din Europa.
 
2004 reprezinta anul in care apare primul album Leaves’ Eyes – „Lovelorn”, foarte bine primit de specialisti si de fani. In total, grupul a lansat 4 albume iar anul acesta il va crea pe al 5-lea, intitulat „Symphonies of the Night”.
 
Mult iubita trupa va canta in 2013, in cadrul Maximum Rock Festival 2013, in data de 26 octombrie.

Discografie

Albume:
Lovelorn (2004)
Vinland Saga (2005)
Njord (2009)
Meredead (2011)
Symphonies of the Night (2013)

Live
We Came with the Northern Winds – En Saga I Belgia (CD/DVD, 2009)

Componenta:
Liv Kristine Espenæs Krull – voce (2003-prezent)
Alexander Krull – clape, voce (2003-present)
Thorsten Bauer – chitara (2003-prezent)
Sander van der Meer – chitara (2010-prezent)
J.B. Van der Wal – bas (2010-prezent)
Felix Born – tobe (2012-prezent)  

******************************

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 pentru ziua de 26 octombrie


Abonamente:
145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes, etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Pagina FB a evenimentului: www.facebook.com/MaximumRockFestival

 

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock

Producator: Nelu Brindusan



Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*