Lita Ford are cereri imprevizibile pentru organizatorii concertului din seara aceasta de la Hard Rock Café

1.009 vizualizări

Lita Ford, supranumita “Queen of Metal” si “Guitar Goddess”, a ajuns la Bucuresti pentru concertul pe care il va sustine astazi, 14 martie, la Hard Rock Café, de la 21.30, la invitatia Vreau Bilet.

Controversata vedeta rock in varsta de 59 de ani a avut cateva cereri catre organizatorii romani total neobisnuite pentru o personalitate cunoscuta public ca fiind foarte rebela: prefera alimentatia vegan si raw-vegan si este o impatimita a fructelor si a sucurilor naturale.

In cele 2 zile pe care le petrece in Romania, artista rock, prezenta in top 10 cele mai influente si valoroase femei chitariste ale lumii, Lita Ford a cerut meniuri de pranz si cina 100% vegetariene si a sugerat ca ele sa contina paste cu sos de tomate, burgeri vegetali sau legume gatite la abur. Cunoscuta in tineretea sa rebela ca o mare consumatoare de alcool si amatoare de petreceri nebune, Lita Ford a pus acum in fruntea listei de preferinte platourile de fructe si legume, iaurturile cu fructe si vanilie, ceaiul de menta si cafeaua.

Pentru prima data in Romania, la Hard Rock Café, Lita Ford abia asteapta sa cunoasca ascultatorii de rock din Bucuresti si promite ca va interpreta in stilul punk caracteristic cele mai cunoscute piese din istoria ei muzicala. Ultimele bilete la concertul Lita Ford din 14 martie, de la Hard Rock Café, sunt din categoria standing, costa 65 de lei si sunt disponibile direct la locatia evenimentului.

Lita Ford site HRCafe

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*