Managerul Slayer lamureste „divortul” dintre Rick Rubin si celebra trupa

181 vizualizări

Rick Sales, managerul formatiei SLAYER, a emis un comunicat in care lamureste declaratiile recente ale lui Tom Araya, solistul formatiei.

Acesta a spus ca Rick Rubin, vechiul colaborator si „patron” al trupei americane, nu mai vrea sa lucreze cu aceasta si ca nu raspunde la telefoanele pe care Sales le da pentru a vorbi cu el despre noul album.

Slayer au marturisit ca este dificil sa te vezi fara o casa de discuri si ca, probabil, Rubin nu va mai face parte din peisaj.

„Odata cu trecerea tragica in nefiinta a lui Jeff si cu turneele haotice ale Slayer, au avut loc tot felul de amanari. Am vrea sa lamurim declaratiile facute de Tom si Kerry in interviul pentru Fuse. Este adevarat ca, pentru moment, Slayer nu are un contract cu vreo casa de discuri intrucat le-au oferit celor de la American Recordings ultimul album preconizat de intelegerea facuta cu acestia. Anul trecut, Rick Rubin a semnat un nou acord de distributie cu Universal iar American/ Universal ne-au facut propunerea de a resemna Slayer! Amandoua partile negociau termenii unei noi colaborari cand Jeff a murit. Din aceasta cauza, ambele parti si-au luat niste timp inainte de a bate palma definitiv. Suntem emotionati de ideea ca am putea semna din nou cu Rick Rubin dar luam in considerare si alte optiuni prezentate de-a lungul timpului, dupa lansarea ultimului album preconizat de contractul cu American. Formatia a facut o pauza pentru a se regrupa si pentru a evalua toate optiunile. Slayer asteapta un nou inceput, oricare ar fi acesta”, a scris Sales.

Este posibil ca dracul sa nu fie atat de negru, dupa cum spune zicala.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*