Marilyn Manson este in doliu

112 vizualizări

Momente grele il incearca pe excentricul artist, care se afla in doliu pentru mama sa Barbara J. Warner. Aceasta a plecat dintre noi saptamana trecuta, marti 13 (ce coincidenta sinistra!), la varsta de 68 de ani dupa ce a dus o lupta chinuitoare cu boala de care suferea (dementa).

Necrologul acesteia a fost postat pe websiteul CantonRep.com si spune urmatoarele:

Barbara J. Warner, in varsta de 68 de ani, s-a stins din viata serena in data de 13 mai, dupa o lupta lunga dusa cu dementa. A fost o sotie, amanta, mama si prietena careia ii va fi simtita lipsa mereu si care a lasat in urma un sot (Hugh A. Wartner) si un fiu (Brian H. Warner) (n.r.: numele real al lui Marilyn Manson). Priveghiul si inmormantarea au fost private, lucru de care s-au ocupat cei de la The Lamiell Funeral Home. In loc de flori, cei care doresc sa isi arate respectul sunt invitati sa faca donatii catre Alzheimer’s Association. Condoleantele pot fi transmise prin intermediul paginii www.lamiellfuneralhome.com.”

Prin intermediul unei postari din data de 18 mai, atat pe pagina sa oficiala de Facebook, cat si pe Twitter, Manson a adus un elogiu mamei sale, spunand:

„Mama, primei si celei mai infocate fane ale mele… Sper ca te voi putea revedea intr-o zi. Insa nu acum, deoarece mai am multe lucruri pe care am promis sa le fac. Am sa te fac mandra si multumita de mine, si vei stii ca ai creat fiul pe care ti l-ai dorit. Te iubesc.”

Maximum Rock Magazin transmite condoleante lui Marilyn Manson si familiei sale in aceste momente dificile.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*