Maximum Rock Festival – Programul complet al evenimentului

114 vizualizări
MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente (Drum Stage, expozitie inedita de biciclete chopper/ cruiser, etc.), dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

 
Programul Drumm Stage se va desfasura pe o scena secundara.

 

Program meet & greet, valabil doar pentru biletele castigatoare anuntata la acest link:
25.10.2013

– Samael (21.00 – 21.20)

26.10.2013
– Leaves’ Eyes + Atrocity (19.00 – 19.20)
– The 69 Eyes (20.30 – 20.50)
– My Dying Bride (21.50 -22.10)

 Programul concertelor:

    25 octombrie                                                                         26 octombrie
18.00

 

Open Doors

17.00

 

Open Doors

18.40 – 19.20

40 min

Psycho Symphony

17.45 – 18.20

35 min

Vespera

19.20 – 19.30

10 min

Drum Stage

18.20 – 18.30

10 min

Drum Stage

19.30 – 20.10

40 min

God

18.30 – 19.05

35 min

Abigail

20.10 – 20.25

15 min

Drum Stage

19.05 – 19.15

10 min

Drum Stage

20.25 – 21.05

40 min

White Walls

19.15 – 19.50

35 min

Goodbye To G.

21.05 – 21.25

20 min

Drum Stage

19.50 – 20.00

10 min

Drum Stage

21.25 – 22.25

60 min

Atrocity

20.00 – 20.35

35 min

Dirty Shirt

22.25 – 22.45

20 min

Drum Stage

20.35 – 20.55

20 min

Drum Stage

22.45 – 24.00

75 min

Samael

20.55 – 21.50

55 min

Leaves Eyes

 

 

 

21.50 – 22.10

20 min

Drum Stage

 

 

 

22.10 – 23.15

65 min

The 69 Eyes

 

 

 

23.15 – 23.45

30 min

Drum Stage

 

 

 

23.45 – 01.05

80 min

My Dying Bride


Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro). O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.
 
Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 04 octombrie – Sold Out
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie. Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!
115 lei: pentru ziua de 26 octombrie (Nou!) Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!


Abonamente:

Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 pers) la pret special: 299 lei – Sold Out!

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie – Sold Out!
160 lei: in perioada 24 octombrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie. Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!


CONCURS:

Cumpara un bilet / abonament la MAXIMUM ROCK FESTIVAL trimite numele tau impreuna cu codul de bara la concurs@maximumrock.ro (Subiect: Queensryche 25 invitatii) si poti castiga una din cele 25 invitatii puse la bataie de catre organizatori la concertul QUEENSRYCHE din data de 20 octombrie 2013.

 

*****
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium

Producator: Nelu Brindusan

Contact: festival@maximumrock.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*