Membrii KISS se acuza de antisemitism

83 vizualizări

Pe masura ce se apropie data lansarii autobiografiei lui Paul Stanley, „Face of Music: A Life Exposed”, cearta dintre fostii membri KISS si componentii actuali devine din ce in ce mai urata.

Se pare ca Stanley duce acuzatiile la un nou nivel si ii face pe Peter Criss si Ace Frehley antisemiti. Muzicianul spune ca „ani intregi de interactiune” i-au dovedit ca parerea lui este reala.

In carte, Stanley va vorbi despre lucruri foarte intime din viata sa…si va face, bineinteles, si tot felul de afirmatii controversate.

„Ace si Pete se simteau neputinciosi in fata mea si a lui Gene. Erau intimidati de ambitia noastra, de concentrarea constanta asupra succesului. Intr-un final, au obosit si au inceput sa saboteze trupa – care, dupa cum spuneau ei, era manipulata de noi…evreii nesatui”, scrie Stanley.

Muzicianul a declarat, de alta, pentru New York Post, ca parerea sa sincera este ca atat Ace cat si Peter erau antisemiti, lucru dovedit de ani de interactiune.

Pe data de 10 aprilie are loc ceremonia pentru inducerea formatiilor nominalizate in „Rock and Roll Hall of Fame”. Suntem curiosi ce scandaluri se vor mai starni pana atunci.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*