Myrkur – „Ulvinde” (videoclip nou)

786 vizualizări

MYRKUR, proiectul multi-instrumentistei daneze Amalie Bruun (foto), a dezvăluit o piesă nouă extrasă de pe viitorul material discografic în forma unui videoclip pe care îl puteți viziona mai jos.

Single-ul a fost extras de pe viitorul material discografic al proiectului, intitulat „Mareridt”, ce va fi lansat în data de 15 septembrie 2017, via Relapse Records. De asemenea, acesta a fost realizat în colaborare cu producătorul Randall Dunn ( Earth, Sunn O))), Boris, Wolves In The Throne Room).

„Am petrecut ultimul an pregătind piesele noi pentru acest album și alegând care dintre ele ar trebui să vadă lumina zilei”, a declarat artista. „Am mers pe o abordare diferită în procesul de creație, față de cel pe care l-am ales odată cu primul album”.

Noul album va conține câțiva invitați speciali, care urmează a fi anunțați, dar și mai multe instrumente, precum nyckelharpa, vioară, mandolină sau tobe folk.

Cântăreaţă şi fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinţa de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat în 2014 cu EP-ul „Myrkur”, produs în totalitate de către Amalie şi i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records. Primul album de studio Myrkur, „M”, a fost lansat în 2015 şi a fost produs de către Kristoffer Rygg (Ulver), avându-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitară şi Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*