Noul album al formatiei Wintersun ramane invaluit in mister

87 vizualizări

WINTERSUN, proiectul lui Jarri Maenpaa (ex-Ensiferum) a impresionat multimile de fani inca de la aparitia primului album, in anul 2004, ce poarta numele formatiei.

Cel de-al doilea album a fost lansat opt ani mai tarziu, in 2012, iar continuarea acestuia este asteptata pentru anul curent. Time I a captat si mai multa popularitate pentru formatie, datorita complexitatii si al profunzimii melodiilor.

Cu toate ca aparitiile lui Jarri in media sunt destul de rare, acesta a dorit sa vorbeasca macar despre motivul pentru care nu exista nicio data de lansare anuntata, cu toate ca albumul era dorit sa fie lansat la inceputul acestui an.

Artistul a spus ca nu are un studio, iar aceasta problema il pune in mare dificultate. Acesta continua spunand ca daca ar fi avut unul, ar fi lansat mult mai multe compozitii pana la ora actuala. Cu toate acestea, Time II a capatat o forma bine conturata.

Speram ca urmatoarele informatii ale artistului sa aduca o serie de vesti bune, printre care si ziua in care va putea fi ascultat materialul pentru prima oara.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*