O noua categorie de pret la biletele Machine Head incepand cu 1 septembrie

202 vizualizări

Concertul MACHINE HEAD de la Bucuresti, Arenele Romane, din data de 23 septembrie 2015 se apropie cu pasi repezi.

Pana in data de 31 august inclusiv, fanii isi mai pot procura bilete la pretul promotional de 89 de lei prin www.AmBilet.ro, pentru varianta print at home, iar pentru varianta de bilete in format fizic direct la sediul Promusic Events & Maximum Rock si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas). 

De retinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Incepand cu 1 septembrie, insa, vor fi disponibile doar bilete la pretul de 95 de lei, valabil pana in ziua concertului. In data de 23.09, biletele vor mai fi disponibile doar de la intrarea in locatie, pentru suma de 110 lei.

Machine Head va canta la Bucuresti, la Arenele Romane si va sustine un set deosebit, cu melodii pe care fanii au rar ocazia sa le auda live. Spectacolul va dura doua ore si jumatate si va contine foarte multe surprize. Evenimentul face parte din turneul international al trupei, organizat pentru promovarea celui mai recent album, „Bloodstone & Diamonds”.

Bilete disponibile pe: www.ambilet.ro

Machine Head va sustine un mega-turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album, „Bloodstone & Diamonds”. Astfel, trupa va canta in data de 23 septembrie la Bucuresti. Inainte, in data de 21, grupul sustine un show la Belgrad (Serbia), iar pe 24 septembrie se va afla la Sofia, in Bulgaria.

Machine Head Turneu Facebook

Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, „Burn My Eyes”, formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero”, „Best Live Band”, „Best Inspiration”, „Kerrang Hall of Fame Award”, si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria „Best International Band”. De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

„Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern” (Don Kaye – Blabbermouth)

„Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal – la cel mai inalt nivel – gasiti la acesti americani arsi de soarele californian”
(Metal Hammer)

„Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile” (Kerrang)

Componenta:
Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)
Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)
Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)
Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change… (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)

EVENIMENT FACEBOOK


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*