O noua confirmare la Maximum Rock Festival 2015

117 vizualizări

Cea mai importanta formatie de death-metal din Grecia si una dintre cele mai iubite din Europa, si nu numai, SEPTICFLESH, se intoarce la Bucuresti dupa mai mult de patru ani de absenta!

Grupul originar din Atena a fost intemeiat in 1990 de Sotiris Vayenas (chitara), Spiros Antoniou (bas/voce) si Christos Antoniou (chitara) si s-a impus inca de la primul EP, „Temple of the Lost Race”, aparut in decembrie 1991. Reactiile criticilor de specialitate si ale fanilor au fost imediate: se nascuse o trupa exceptionala, cu un sound unic!

De atunci, grupul a lansat 9 LP-uri, intre care cel mai recent este „Titan”, aparut in 2014. Materialul a primit recenzii pozitive si multe publicatii i-au acordat punctaj maxim, avand doar cuvinte de lauda la adresa melodiilor.

„Orchestratia este imprevizibila, apocaliptica, partile de cor te inalta iar elementele de percutie sunt experimentale. Peste toate, Filarmonica din Praga se varsa ca o cascada!”, au scris cei de la Loudwire.

„Acest album isi atinge scopul: ajunge la public si ofera o prestatie de zile mari!” (Metal Sucks)

„‘Titan’ este una dintre cele mai bune lansari de extreme metal. Septicflesh a realizat aici un progres complet.” (Sputnikmusic)

Septicflesh revine in Bucuresti pentru a concerta in cadrul celei de-a treia editii a Maximum Rock Festival, alaturi de nume ca Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold,
Nightrage, Zonaria, Kistvaen, Dimlight, Enemy of Reality, The Silent Wedding, Harlott, Archer, Tiarra, Hatemode, Sorrowful Angels, Gothic si Crimena!
Grupul va urca pe scena in data de 18 octombrie 2015.

Poster Septicflesh Facebook

Componenta:
    Sotiris Vayenas – chitara, voce, clape
    Spiros „Seth Siro Anton” Antoniou – voce, bas
    Christos Antoniou – chitara, samples
    Kerim „Krimh” Lechner – tobe

Discografie:
    Mystic Places of Dawn (1994)
    Esoptron (1995)
    The Ophidian Wheel (1997)
    A Fallen Temple (1998)
    Revolution DNA (1999)
    Sumerian Daemons (2003)
    Communion (2008)
    The Great Mass (2011)
    Titan (2014)

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc!

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi!

NU UITATI! Cei care doresc sa se intalneasca in cadrul meet-and-greet-urilor cu TOATE formatiile din festival, isi mai pot procura bilete VIP la eveniment!

   


 **** Maximum Rock Festival 2015 ***
15 – 18 octombrie 2015

Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival!

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


99 lei / 22,5 euro
urmatoarele 250 de bilete

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


110 lei / 25 euro
urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 4 days

 

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).

Eveniment Facebook
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*