One Hour Before The Trip [GR], Sky Swallows Challenger și Mountains on My Back concertează pe 4 octombrie în Club Control

515 vizualizări

Grecii de la ONE HOUR BEFORE THE TRIP revin in Romania pe 4 octombrie. Concertul va avea loc in Club Control, avandu-i ca invitati in deschidere pe SKY SWALLOWS CHALLENGER si MOUNTAINS ON MY BACK.

Event: One Hour Before The Trip / Sky Swallows Challenger / MOMB

One Hour Before The Trip este o formatie de psihedelic si post-rock instrumental stabilita in Atena, Grecia. De la formarea trupei, adica in 2004, si pana in prezent, One Hour Before The Trip s-a bucurat de atentia celor are se regasesc in riff-uri psihedelice si piese atmosferice, avand lansate la activ 4 materiale discografice si o compilatie.

Sky Swallows Challenger este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, care s-a infiintat in anul 2009. Printre influentele care au contribuit la stilul trupei se numara Foo Fighters, Incubus, Deftones și multi altii. Primul lor EP, intitulat „Endorphin”, a fost lansat în 2009, iar la 3 ani dupa, trupa a lansat si primul LP, si anume „Align To Collide”.

Tot din zona alternative vin si cei de la Mountains On My Back, care vor da startul in seara evenimentului. Desi se afla la inceput de drum, trupa se bucura deja de o toamna agitata, avand planuite mai multe concerte, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile prin Eventbook sau vor putea fi achizionate la intrare in seara evenimentului.
Support: 25 Lei

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*