Opeth lucrează la un nou material discografic

300 vizualizări

Într-un interviu pentru cei de la FaceCulture, chitaristul Fredrik Akesson a anunțat că formația suedeză OPETH lucrează în acest moment la un nou material discografic, care va fi lansat în 2019.

Instrumentistul a declarat următoarele: „Ne aflăm în etapa de demo-uri. Am înregistrat o mulțime de solouri până în prezent. Mikael a compus aproape douăsprezece piese pentru noul album, așa că avem destul material pentru un nou album. Cred că vom încerca să finalizăm cincisprezece piese. Sperăm că vom găsi idei noi cât de curând posibil”.

„Comparându-l cu ultimele trei albume, aș spune că noul material poate să releve orice, este mult mai complex, mult mai energic și consider că vom prezenta ceva incredibil. Dacă vom fi fericiți de cum a ieșit, îl vom lansa, e destul de simplu. Cred că aceasta este și întrebarea pe care Mikael și-o pune într-un fel, deoarece el este cel care se ocupă în principal de partea creativă a trupei. Mereu el încearcă să împingă totul spre tărâmuri noi și sperăm că ascultătorii vor fi încântați de noul album”.

„Sorceress”, ultimul album de studio Opeth, a fost lansat în 2016, via Nuclear Blast Records.

Interviul poate fi urmărit mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*