Orphaned Land – Castiga 4 CD-uri cu noul album al formatiei

127 vizualizări
ORPHANED LAND va porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 15 octombrie la The Silver Church Club din Bucuresti si 17 octombrie la Flying Circus Pub din Cluj-Napoca.
 
Orphaned Land va prezenta in Romania noul material discografic intitulat „All Is One„, ce a fost lansat pe data de 21 iunie 2013
 
Alaturi de Orphaned Land vor urca pe scena si formatiile Bilocate (Iordania), Klone (Franta) si The Mars Chronicle (Franta).

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).
 
Pentru Bucuresti biletele sunt limitate la 450 bucati si se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

55 lei – primele 100 de bucati
68 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 14 octombrie 2013
75 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Pentru Cluj-Napoca biletele sunt limitate la 200 de bucati. Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

35 lei – primele 100 de bucati
45 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 16 octombrie 2013
50 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

CONCURS:
Maximum Rock impreuna cu GetMusic.ro si Century Media Romania ofera 4 CD-uri cu noul album al formatiei ORPHANED LAND, intitulat „All Is One„, ce a fost lansat pe data de 21 iunie 2013.

Poti castiga ACUM unul din cele 4 CD-uri daca, dupa ce achizitionezi un bilet la concertul de la Bucuresti sau Cluj-Napoca, ne trimiti la adresa concurs@maximumrock.ro care sa includa numele si prenumele tau impreuna cu codul de bara al biletului, precum si orasul unde ai decis sa participi la concert.

Data limita pentru a participa la acest concurs este 14 octombrie pentru Cluj Napoca si 16 octombrie pentru Cluj-Napoca, iar extragerea va fi efectuata in cadrul concertelor respective.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*