Out of Doors Fest la Constanta! Afla ce rockeri canta la malul marii

270 vizualizări

Out of Doors Fest este un eveniment ce scoate fenomenul Doors Club dincolo de usi, o extindere a ceea ce inseamna “Live Action” pentru Constanta.

O prima editie de succes, desfasurata in septembrie 2012, impune continuitate, motiv pentru care a fost creata edititia Out of Doors Fest 2014.

Editia a -2 a a Out Of Doors Fest Constanta va avea loc pe 11 si 12 iulie, in locatia de vara a clubului constantean Doors. Plaja Doors este situata in Mamaia Nord, zona Hanul Piratilor, intre orasele Constanta si Navodari.

Pentru 2014, Out of Doors Fest pregateste un line-up care sa includa cele mai apreciate trupe ale momentului.Programul va fi impartit pe 2 zile si ii are ca headlineri pe Vita de Vie si Cargo, alaturi de care vor urca pe scena si : Omul cu Sobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, Alternosfera, Byron, E.M.I.L. si Maddriven. Evenimentul va fi prezentat de catre Cristian Hrubaru, o personalitate emblema in lumea rockului romanesc.

Cele 2 zile de festival vor cuprinde si activitati desfasurate pe zi, ce urmeaza a fi anuntate pe parcurs.
Preturile biletelor sunt: 30 lei/ 1 zi si 50 lei/ abonament 2 zile. Abonamentele, in valoare de 50 de lei, au fost puse in vanzare si se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro , in reteaua magazinelor UMAN, SENIA, in ageniile Perfect Tour din toata ara si la sediul Clubului Doors Constanta , din strada Traian, nr. 68A, zona gara.

Out of Doors Fest este organizat de Clubul Doors in parteneriat cu Rock Fm, Ciuc, Jack Daniels, Neptun TV si Maritimo Shopping Center!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*