Participa la editia din 2013 a Eurock Christmas

78 vizualizări

“OLi! Management” organizeaza si anul acesta binecunoscutul concert “ROCK CHRISTMAS” o traditie inceputa in 1999, festival care anul acesta se va tine pentru a 3-a oara sub titulatura “EUROCK CHRISTMAS”.

Dupa ce prima trupa invitata la EUROCK CHRISTMAS a fost SZEPÚLTURA Tribute Band din Ungaria, iar anul trecut clujenii de la GUERRILLAS, formatia cap-de-afis a editiei din acest an vine tot de la Cluj Napoca, fiind vorba despre formatia VESPERA in frunte cu liderul ei DUDU ISABEL, cel pe care publicul l-a putut vedea recent si in cadrul concursului “VOCEA ROMANIEI”.

Trupa VESPERA a castigat anul trecut Marele Premiu al festivalului National POSADA ROCK, iar stilul lor de Rock Gothic este unul deosebit de special si unic in Romania (mai multe info/poze/filmari despre formatia condusa de DUDU ISABEL: www.facebook.com/VesperaRomania).

Alaturi de VESPERA vor mai veni la acest Festival si cei de la TIMES OF NEED, trupa infintata anul acesta la Cluj Napoca de ex-chitaristul de la TRUDA, Feri Kilin alias Mrr. Proper, aceasta fiind prima si totodata singura trupa de Southern Rock din Romania (primul lor videoclip official poate fi urmarit aici: http://www.youtube.com/watch?v=LJXBax4RfVE).

Vor mai evolua: TORNADO (www.facebook.com/TornadoTransylvania), COVER / Concert Aniversar 13 Ani, ACÉLSZÍV / OSSIAN Tribute Band precum si tanara si talentata trupa Girls-Only Mantis.

Evenimentul va avea loc pe 22 Decembrie in Jazz & Blues Club din Tg. Mures, intrarea 15 Lei, pentru elevi si studenti 12 Lei (bilete valabile si pentru Tombola ROCK). Accesul se va face de la ora 18, Festivalul va incepe la ora 18:30. Concertele vor tine pana pe la Miezul Noptii, iar After-Party-ul Festivalului va fi o editie speciala Chaos Metal Club Live cu BOROS OLIMP, ROCK DJ la RADIO GaGa.

Pentru si mai multe informatii puteti accesa pagina oficiala a organizatorilor:

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*