PhenomenOn la Ruse in cadrul festivalului „Green Rock Fest 2012”

58 vizualizări
Dupa concertul sustinut in deschiderea trupei Linkin Park de la Bucuresti, trupa PHENOMENON se pregateste intens pentru concertul din Ruse, Bulgaria.
 
Este al treilea an consecutiv cand trupa este invitata la festivalul „Green Rock Fest”, iar pentru fanii deja existenti in Bulgaria si nu numai, membrii trupei vor pregati un playlist care va include compozitii proprii ca ultimele single-uri „Tonight” si „United”, piese de pe albumul „Victims of Changes” cum ar fi „Fire in your eyes”, dar si „Baga Riffu”, piesa de pe albumul „Inceputuri”, piesa pe care fanii din Bulgaria deja stiu sa o fredoneze.
 
Membrii trupei au lucrat la reorchestrarea tuturor pieselor aducand elemente noi, de „dubstep” in stilul „alternative metal” pe care il canta.
 
Trupa PhenomenOn va aparea iar in formula de 4 membri, dupa ce Alexandru (Asy) Mitroi a parasit trupa in aceasta toamna, considerand ca pentru acest moment acest numar ii reprezinta cel mai bine si astfel pot transmite cel mai bine mesajul lor muzical catre public.
 
PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.
 
Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.
 
Phenomenon inseamna:
Catalin Tamazlicaru- voce
Andrei Balasa- chitara, clape, voce
Robert Acsintoaie-

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*