Reguli de acces pentru concertul Jethro Tull (București)

481 vizualizări

Solistul Ian Anderson, fondatorul legendarei formații britanice Jethro Tull, cu o activitate de jumătate de secol pe scena muzicală internațională, revine în România pentru două spectacole, în 19 februarie la Filarmonica Banatul din Timișoara, respectiv pe 21 februarie la Sala Palatului din București.

Organizatorii doresc să se asigure ca totul va decurge conform planului, astfel ca îi roagă pe cei ce vor participa la concert să ţină cont de urmatoarele reguli şi informaţii şi să nu aducă la locaţie băuturi şi mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, obiecte contondente, aparate de înregistrare audio-video profesionale.

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid, cu o oră înaintea concertului. Concertul din București  va începe în jurul orei 20:00. Sunteţi rugaţi să păstraţi biletul pe toată durata spectacolului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti şi doar dacă sunt respectate următoarele condiţii: la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului, iar aceştia vor fi ţinuti în braţe de către părinţi; Organizatorul nu îşi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor, iar minorilor cu vârsta de 7 ani împliniti li se va permite accesul în incinta locaţiei doar pe baza unui bilet valid.

ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, bagaje sau genţi voluminoase, cuţite, arme, artificii, scaune, animale de companie. Persoanele responsabile cu securitatea şi monitorizarea evenimentului vor lua măsuri pentru a interzice accesul în sala cu cele menţionate mai sus.

PAZĂ ŞI SECURITATE: organizatorii vor asigura securitatea perimetrului în care se desfăşoară concertul, a publicului participant şi a artiştilor. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să colaboreze cu paza şi să se supună controlului corporal.

ULTIMELE BILETE se pot achiziţiona online de pe Eventim.ro şi în Bucureşti în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti.

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*