RoadKillSoda cântă alături de Hefe și Dan de la Coma la Grolsch Opening Act

403 vizualizări

ROADKILLSODA, una dintre cele mai cunoscute trupe noi românești ale momentului, a lansat recent un cover tribut al piesei „Document” de la Coma, împreună cu Razvan Hefe și Dan Costea, parte a proiectului Grolsch Opening Act, o inițiativă ExperimentalistRO, ce aduce față în față trupe emergente din scena muzicală romanească alternativă și trupe consacrate ce le-au inspirat.

Mihnea  Ferezan, chitaristul trupei RoadKillSoda, declară: „Este una dintre trupele mele de suflet românești, m-am intersectat cu baieții din Coma de-a lungul timpului la diverse concerte unde am cântat împreună, ocazie cu care au luat nastere niște prietenii frumoase. Mi-am dorit foarte mult să avem ocazia de a reinterpreta o piesă Coma în maniera noastră.”

La rândul său, Victor Ferezan, basistul RoadKilSoda, spune:  „Am vrut să cântăm Coma în stilul nostru, asa ca am mers pe o piesă cu care am rezonat, Mihnea a regândit-o și ne-am jucat puțin pe ea, la sală. A fost foarte rapidă treaba, am intrat imediat în film. Faptul că am putut să o înregistrăm alături de Hefe și Dan a fost genial, sunt doi super oameni și niște muzicieni cu care oricine și-ar dori să cânte.”

Proiectul conține o serie de 10 episoade, publicate săptămânal, ce includ și un scurt interviu, moderat de Razvan Hefe, care este și unul dintre inițiatorii proiectului.

Ascultă aici piesa:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*