Robin and the Backstabbers canta la Gradina Verona din Bucuresti joi, 21 august

243 vizualizări

Seria de concerte Verona Acoustic Season de pe timpul verii continuă la Grădina Verona din București joi, 21 august, de la ora 19:00! De data aceasta vor urca pe scenă Robin and the Backstabbers!

Robin and the Backstabbers este o trupă rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Inspirați de Paul Simon, taxidermie și Parcul Național Munții Călimani, membrii formației descriu muzica pe care o fac ca „pop melodramatic”. După 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, un prim album de succes și premiul „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa lucrează în prezent la un nou disc de studio, a doua parte a viitoarei trilogii intitulate Bacovia Overdrive.

Robin and the Backstabbers – SPNZRTR

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librăriei Cărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.

Biletele la concert costa 30 de lei si se gasesc pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-canta-acustic-joi-21-august-la-gradina-verona-1176#comanda

Joi, 21 august
Concert acustic Robin and the Backstabbers
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Robin and the Backstabbers
– Andrei Robin Proca (voce, chitară)
– Florentin Vasile (chitară)
– Vlad Feneșan (chitară bas)
– Vladimir Proca (tobe)
– Radu Moldovan (tobe, percuție)
– Andrei Fântână (saxofon, clape)

www.robinandthebackstabbers.com
www.youtube.com/user/RatBackstabbers
www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*