Rock Over Luduș revine!

4.670 vizualizări

În ciuda numeroaselor impedimente apărute în calea organizatorilor, Rock Over Luduș revine cu o ediție specială.

Evenimentul va avea loc în data de 8 septembrie 2017, în Piața Mare a orașului Luduș.
FolkCore De Tour ajunge la Luduș! Deși evenimentul va avea loc doar într-o zi, organizatorii ne promit un show pe cinste. Cea mai inedită producție din România, o combinație între muzica rock, Dirty Shirt, și un ansamblu de muzică folclorică, Ansamblul Național Transilvania din Baia Mare, care a luat ființă la începutul anului și care a străbătut 6 dintre cele mai mari orașe ale țării, revine cu o a 7-a ediție cu totul specială pe scena de la Luduș.

Dirty Shirt este o formație maramureșeană, renumită pentru  originalitatea și energia  acesteia pe scenă. Formația abordează  genul Crossover Folkore Metal – orientare muzicală care îmbină metalul cu muzica folclorică românească și nu numai. În 2015 a fost lansat ultimul material al trupei,  ”Dirtylicious”, album care este încontinuare promovat de Dirty Shirt la diferite concerte și festivaluri din țară sau din Europa. În anul 2017 ia ființă turneul Folkdetour, alături de Ansamblul Național Transilvania din Baia Mare, un concert în care muzica rock esteinsotita armonios  de  muzica folclorică. Acest turneu a curpins 6 orașe: Baia Mare, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov șiBucurești.

Astfel, headlinerii serii vor fi Dirty Shirt și Ansamblul Național Transilvania din Baia Mare, trupele din deschidere urmând a fi anunțate de către organizatori zilele următoare.

Organizatorii Rock Over Luduș 2017 sunt Fundația Culturală ”Ardealul”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Luduș și cu Asociația Promusic Production&Events.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*