Rockeri cu fete de vampiri. Orori de dincolo de mormant (Foto)

1.438 vizualizări

In ultimii ani, vampirii au capatat o popularitate enorma. Chiar daca monstrii sugatori de sange au fost intotdeauna figuri iconice, ceva s-a intamplat in cultura contemporana de s-au transformat din imagini ale ororii, in embleme ale cool-ului.

Explicatii exista foarte multe: ei reprezinta o metafora a dorintei nerealiste de a ramane tanar cu orice pret, caracteristica indivizilor care fac parte din societatea de consum, sau sunt simboluri ale modului in care suntem supti de vlaga de catre capitalismul vorace, devorator de suflete.

Oricare ar fi varianta corecta, vampirii sunt al naibii de fascinanti si sunt rock-starurile lumii spiritelor, monstrilor, demonilor si a altor creaturi necurate. Tocmai de aceea ne-am gandit ca ar fi interesant sa facem o galerie foto cu rockeri get-beget transformati in cotropitorii cu colti ai lumii de dincolo.

Lo! and behold the horrors which lie beyond the grave.

Alice Cooper

alice cooper

Captiunea este luata dintr-un renumit film numit „Suck”, in care mai apar in roluri mici Iggy Pop si Henry Rollins. Pelicula este o metafora care descrie perfect modul „vampiric” in care fanii sunt posedati de rockerii lor favoriti si de energia sexuala a acestora. 

Ville Valo

villevalovampire2

Si de ce, fie vorba intre noi, nu ne-am petrece eternitatea alaturi de carismaticul vocalist de la HIM care, de curand, a fost acuzat de samanism pe o comunitate online de fani? Am crea propria noastra versiune love-metal a filmului „Interviu cu un Vampir”.  

Sharon den Adel

sharonvampr

Frumoasa si ca vampir, nici Sharon nu a scapat de zelul creativ al fanilor ei, pasionati atat de Within Temptation cat si de „Dracula”. Ssssssss! (suierat de vampir)

Amy Lee

amyleevampire

Chiar daca nu isi arata coltii, palida si seducatoarea Amy Lee ascunde ceva ucigas sub buzele ei senzuale. 

Steven Tyler

steventylervampire

Dupa ce ne-am delectat cu elementul erotic din imaginea de mai sus, este cazul sa ne intoarcem cu picioarele pe pamant pentru a contempla cealalta fata a vampirismului: imaginea decrepitudinii totale, via Steven Tyler, „desfiintat” total de cel care a creat aceasta fotografie. 

Mick Jagger

mickjaggervampire

Din ciclul „greetings from the land of the dead, where Pedo-Vampire rules”, Mick Jagger in rolul Contelui. 

Simone Simons

simonevampire

Phew! Gata! Ne-am intors, in sfarsit, la frumusetile ascunse ale intunericului, prin intermediul Simonei Simons. Chiar si sub forma „Purtatoarei de Ciuma” – Nosferatu – roscata este absolut ravisanta. 

Jared Leto

jaredletovampire

Nici cu Jared nu ne este rusine. Baieti, inchideti ochii. Rockeritele au de luat o decizie – Ville sau Jared?

Gerard Way

gerardwayvampire

Melodramatic, cu aere de gentleman nonsalant si carismatic, Gerard Way ar fi un vampir contemporan foarte cool. 

Jimi Hendrix

hendrix vampire

Incheiem seria cu un vampir rock clasic. Doamnelor si domnilor, nemuritorul (sau ar fi mai corect ne-mortul?) Jimi Hendrix. 

*Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Acestea fiind spuse, sa inceapa baia de sange!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*