Roger Waters se gandeste sa renunte la turnee

85 vizualizări

Roger Waters a facut o declaratie care ar trebui sa-i stimuleze pe fanii artistului sa mearga la concertele acestuia din turneul „The Wall Live” de anul acesta.

Waters considera ca este posibil sa fi ajuns la final cu cariera de rockstar. Acesta a vorbit cu cei de la Classic Rock Magazine si le-a spus urmatoarele:

Este foarte posibil ca acesta sa fie ultimul meu turneu. Nu sunt un cantaret exceptional, si nici un entertainer spectaculos. Nu am niciun siretlic pe care sa-l pot folosi pana la varsta de 90 de ani. Pe de alta parte, ambitia de a compune muzica noua devine din ce in ce mai puternica„, a marturisit Waters.

Artistul considera ca show-ul lui s-a blazat si a devenit mai putin personal, atragand public din ce mai vast.

Exista mii de copii pe lumea asta care isi asteapta tatii sa vina acasa din razboaie jalnice. Mi-am pierdut tatal in al doilea razboi mondial si chiar daca aveam doar 5 ani, ranile sunt tot acolo. Show-ul meu actual este mai putin concentrat pe aceste pierderi si a devenit universal, mai ‘prietenos’ si cu alt tip de public. Semnificatia a devenit mai generala, dar si putin mai blazata„, a explicat Waters.

Turneul „The Wall Live” ia sfarsit in luna septembrie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*