Roger Waters – The Wall. Castiga 2 bilete la concertul de la Bucuresti

99 vizualizări
In mai putin de o luna, publicul autohton va putea vedea in premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters – The Wall live! Prezentat de Volksbank si Ciuc Premium.

Show-ul reprezinta punerea in scena, integral, a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, intregul eveniment bucurandu-se de o productie colosala, ale carei cifre depasesc cu usurinta orice alt record stabilit pana in prezent pe piata de concerte din Romania.

Evenimentul va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti si este organizat de Emagic, ultimele bilete disponibile putand fi achizitionate in continuare de pe Myticket.ro si din magazinele afiliate.

Daca show-ul The Wall reprezinta cel mai asteptat concert pentru fanii Pink Floyd, evenimentul este totodata un “must see” si pentru iubitorii de muzica live in general, spectacolul in sine fiind una dintre cele mai aclamate productii ale genului, la nivel mondial.

Cel mai bun show facut vreodata. Punct.” sustin jurnalistii de la New York Post, in timp ce Philadelphia Inquirer titreaza: “The Wall live este pur si simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie!”.

 
Biletele pentru show-ul Roger Waters – The Wall, ce va avea loc pe 28 august 2013, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 16 noiembrie, pe site-ul www.MyTicket.ro, acestea urmand a fi disponibile la mai multe categorii de pret, intre 135 si 950 lei. Roger Waters aduce pentru prima data in Romania una dintre cele mai grandioase productii facute vreodata in lume, spectacolul de la Bucuresti, organizat de Emagic, urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei.

CONCURS:
Poti castiga unul din cele 2 bilete, oferite de catre site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) care este piesa ta preferata de pe albumul „The Wall”. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE pe FB  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru a participa la acest concurs este 25 august (ora 24.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 26 august 2013 pe aceasta pagina.

CASTIGATORI:

Suntem bucurosi sa-i anuntam pe fericitii castigatori ai biletelor la concertul Roger Waters, de pe 28 august 2013, din Piata Constitutiei, Bucuresti. 

Felicitari lui:

1. Ina Chira
2. Florentina Stancu

Va multumim tuturor pentru participare si fiti cu ochii in 4! In curand vom avea si alte concursuri atragatoare. 

Biletele se ridica in ziua concertului, de la locatie, in jurul orei 17:00. Pentru detalii, va rugam sa ne sunati cat de curand la acest numar: 0735 16 19 16. Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*