Schimbări de line-up în formația Crimena

Crimena16
418 vizualizări

Formația craioveană CRIMENA (foto) a anunțat că solistul Bob a părăsit line-up-ul, după o colaborare de doi ani. În locul său, Cosmin Grămescu, fostul solist, va fi cel care va prelua postul liber.

Trupa a declarat: „După doi ani de colaborare, ani plini de clipe frumoase și concerte reușite, anunțăm cu tristețe despărțirea de colegul nostru Bob. Acesta a ales să își focuseze energia pe familie și carieră. Noi îi dorim tot binele din lume și sperăm că în timp, căile noastre se vor încrucișa din nou. De asemenea, suntem foarte bucuroși să reîntregim familia cu Cosmin, omul cu care am început acest drum și alături de care am realizat atât de multe. Stați cu ochii și urechile îndreptate către noi întrucât urmează multe lucruri frumoase!”.

Înfiinţată în septembrie 2012 şi avându-şi debutul pe scenă în noiembrie a aceluiaşi an, CRIMENA este o trupă de groove metal, violent, cu reminescențe de thrash şi death metal.

În anii trecuţi de la înfiinţare, crimenieii au urcat pe scenele celor mai importante festivale din România (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Maximum Rock Fest, Revolution Festival, etc), au cântat în mai toate oraşele mari din ţară şi au ieşit deja de câteva ori prin ţările vecine (Bulgaria, Serbia, Bosnia, Slovenia, etc).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*