Sebastian Bach: Skid Row sunt alergici la bani!

229 vizualizări

Sebastian Bach, fostul vocalist Skid Row, si-a acuzat colegii de trupa ca sunt “alergici la bani”, apostrofandu-i cu privire la refuzul acestora de a discuta despre o posibila reuniune-turneu a celebrei formatii, refuz pe care Bach il considera “o insulta adusa fanilor din toata lumea”.

Ambele tabere au fost mai mereu intrebate daca exista sansele ca trupa sa se reuneasca la un moment dat, basistul Rachel Bolan incercand sa puna punct acestor speculatii considerand ca aceasta ipoteza este “o pierdere de timp”.

Bach a venit cu o replica la afirmatia sus-facuta, declarand pentru cei de la Yahoo! Music: “Cand intru pe Twitter, citesc o multime de lucruri, precum faptul ca se aniverseaza 25 de ani de la lansarea primului album Skid Row – iar acestora nu le pasa catusi de putin. Mi-ar placea sa fac ceva ca sa sarbatoresc acest lucru, insa fostii mei colegi sunt cumva de genul ‘Nu, daca putem canta intr-un salon de bowling suntem fericiti’”.

Solistul a mai declarat faptul ca exista material muzical in arhivele Skid Row care nu a fost lansat pana acum, piese despre care este sigur ca fanii sunt mai mult decat curiosi sa le asculte.

“Presupun ca trupa este alergica la bani. Sunt fericiti ca sunt ‘mici’. Este o asa de mare insulta la adresa milioanelor de oameni care iubesc muzica noastra! E ca si cum ai spune: ‘Noi doar ne jucam de-a muzica atunci (n.r. acum 25 de ani) – La multi ani!’” a mai declarat artistul.

Cu privire la notorietatea comentariilor acide din media, specifice lui Bach, acesta spune ca: “Nu ma pot abtine – Nu cenzurez ceea ce spun si de aceea mereu intru in belele, insa nu-mi pasa”.

Ce spuneti? V-ar surade idea unei reuniuni Skid Row?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*