Sfarsit de Rock The City 2013 cu Rammstein – impresii finale

428 vizualizări

A mai luat sfarsit o editie a festivalului „Rock The City”. Ieri, 28.07.2013, pe scena de la Romexpo au urcat Psychogod, White Walls, Trivium, Bullet For My Valentine si Rammstein.

Show-ul a inceput putin mai devreme decat se preconizase, motiv pentru care cei de la Psychogod au fost pusi intr-o situatie destul de confuza. Baietii au depasit cu bine momentul si au oferit un show la fel de fierbinte ca vremea.

Spectatorii au fost surprinsi sa observe ca spatiul fusese modificat, pentru a spori dimensiunile Golden Circle-ului. Acest lucru a facut ca „Normal Circle” sa fie si mai departe de scena decat cu o zi in urma, creandu-le fanilor impresia ca s-au furisat la un eveniment si sunt pe cale sa asiste la concert…de la garduri.

Un alt lucru care a creat confuzie a fost refuzul celor de la poarta de a-i lasa pe spectatori sa iasa din incinta festivalului, desi cu o zi in urma acest lucru a fost posibil. Mai mult, cei din organizare ne confirmasera ca se poate iesi, si cu toate acestea nu s-a putut. Ar fi fost recomandabil ca aceasta interdictie sa fie anuntata public, sau macar sustinuta din prima zi.

White Walls s-au bucurat de o prezenta mare a publicului in fata scenei, ceea ce i-a motivat foarte mult pe trupeti. Trivium au dat startul unei seri dedicate metalului modern cu o atitudine ultra-rock. Oamenii deja incepeau sa vina in numar mai mare.

Americanii au fost atat de fericiti ca se aflau pentru prima data in Romania incat au cantat in premiera noul single „Brave This Storm”, de pe viitorul album „Vengeance Falls”. Initiativa a fost intampinata cu entuziasm din partea auditoriului.

Bullet For My Valentine nu au fost atat de multumiti de atitudinea publicului, fiind nevoiti sa stimuleze oamenii pentru a-i face sa se miste. Formatia este obisnuita, pesemne, cu fani mai entuziasti. Concertul trupei a fost foarte reusit si a oferit o lectie de metal.

Soarele apunea si sosise momentul intrarii Rammstein pe scena. Show-ul a inceput cu „Ich Tu Dir Weh” si s-au auzit clasicele „Ohne Dich”, „Du Hast”, „Mein Teil” si multe altele. Till a afisat blanita sa pufoasa roz, sub care purta un costum sado-masochist cu toate detaliile.

In caldura din Bucuresti, artistul nu a rezistat prea mult invesmantat astfel si a renuntat la pufoaica bonbon. Concertul a continuat in buna traditie a trupei, cu momente de sex anal (mimat) si ejaculari spectaculoase, dar si cu un tun in forma de penis, plin cu spuma.

Concertul a fost absolut senzational si nu le putem reprosa nimic celor din Rammstein, nici la sonorizare, nici la scenografie. In mod clar a fost unul dintre cele mai bune spectacole ale anului.

Editia din 2013 a „Rock The City” a avut de suferit la capitolul organizare si a starnit multe comentarii din partea publicului. Ca line-up, lucrurile nu au stat la fel de bine ca anul trecut, dar nici nu ne putem plange! Am vazut totusi unele dintre cele mai in voga trupe metal ale momentului.

Asteptam „Rock The City” 2014.

Citeste AICI cronica de festival, ziua 1.
O galerie foto cu publicul prezent la festival se poate accesa AICI.

Daca ati fost la „Rock The City” ne puteti scrie impresiile voastre mai jos. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*