Show anulat din cauza schimarii de locatie a „Ghost Festival” 2013

195 vizualizări

Show-ul „A Passenger And The Choir Of Thirteen Ghosts” ce urma sa aiba loc in pestera „Valea Cetatii”, in cadrul Ghost Festival, a fost anulat.

Iata motivul acestei anulari, potrivit un comunicat de presa reprodus in totalitate mai jos, al carui autor este Costin Chioreanu:

Avand in vedere ca locatia festivalului s-a mutat de la Rasnov la Bucuresti, iar show-ul la care noi lucram era gandit pentru acel spatiu, respectiv acea pestera, nu avem nici un motiv sa il refacem la Bucuresti, in cu totul alt spatiu care nu corespunde necesitatilor proiectului nostru.

A fost decizia mea sa anulam acest show, desi organizatorii s-au aratat bucurosi de a-l prezenta la Bucuresti, in noua locatie a festivalului. Ca o scurta explicatie, as dori sa adaug ca respectivul show urma sa prezinte ceva diferit decat ce am facut in Silver Church , acum ceva vreme.

Era ceva conceput sa fie prezentat odata si atat, pentru simplul fapt ca asa procedam noi, cu acest proiect. Ca o nota de incheiere – vreau sa le „multumesc” celor care s-au zbatut ca acest show sa NU aiba loc in acea pestera, indiferent ca festul se muta sau nu la Bucuresti si vreau pe aceasta cale sa-i fac un pic si mai fericiti anuntandu-i cu caldura ca show-ul cu pricina nu se va reprograma cu alta ocazie sau sub vreo alta forma de organizare

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*