Sodom – noua componență a fost anunțată

316 vizualizări

Germanii de la SODOM (foto) au dezvăluit noul line-up, odată cu vestea că formația va lansa în anul 2019 un nou album.

Așadar, pe lângă solistul Tom Angelripper, line-up-ul a fost completat cu Frank „Blackfire” Gosdzik la chitară, Stefan „Husky” Huskens (Asphyx) la tobe și York Segatz la chitară ritm. Merită menționat că Blackfire a mai fost membru Sodom între anii 1987 și 1990 și a înregistrat unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei germane, „Agent Orange”.

Trupa a declarat: „Așa cum Tom intuise la începutul acestui an, au fost recrutați doi chitariști, un lucru important pentru Sodom. Doi chitariști ne vor oferi mai multe posibilități live, așa că în viitor vom cânta piese pe care nu puteam să le oferim ca trio”.

Tom a mărturisit la rândul său: „Frank, Yorck și Husky sunt trei instrumentiști excepționali iar heavy metal-ul este viața lor. Totuși, Sodom este la un alt nivel personal. Toți noii membri sunt fani înrăiți Sodom și toți trăiesc în Essen. Trebuie să adaug mai mult decât atât?”

„Vom începe să compunem material nou cât mai curând posibil și plănuim să lansăm un single pentru a oferi fanilor o parte din viitorul album”, a mai adăugat Tom.

CITEȘTE ȘI:
Sodom – foștii membri au fost concediați via WhatsApp


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*