Dirty Shirt cauta violonist sau violonista pentru o colaborare pe termen lung

DIRTY SHIRT, una dintre cele mai apreciate și active formații de pe scena autohtonă, caută un violonist sau o violonista pentru o colaborare pe termen lung pentru continuarea turneului de promovare al ultimului lor album, „Dirtylicious”. Aceasta va avea loc în perioada imediat următoare și va conține și o serie de concerte în străinătate.

Trupa are nevoie de un nou instrumentist, cei doi violoniști, cu care colaborează in momentul de față, nefiind disponibili pentru perioada imediat urmatoare.

Candidatul perfect ar trebui să aibă experiență, să dispună de echipamentul necesar pentru live, să fie disponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, dată fiind abundența concertelor pe care trupa le va susține prin țară si prin străinătate, să aiba deschidere din punct de vedere muzical și să fie, de preferat, din partea de nord-vest a țării. Toți cei interesați sunt rugați să trimită o inregistrare cu ei cântând la vioară o piesă de-a formației la adresa info@dirty-shirt.com, până pe data de 15 iulie.

Vă reamintim că formația va susține, în săptămânile următoare, concerte în țări precum Lituania, Franța, Elveția, dar și un concert la Arenele Romane alături de Megadeth.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*