Bloodway: Concert de lansare a albumului de debut

Bucurestenii de la BLOODWAY vor celebra lansarea discului de debut, intitulat „Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon” printr-un concert special, in data de 27 februarie 2014. Spectacolul va avea loc in clubul Question Mark din Bucuresti.

Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 20:30 iar concertul va incepe la ora 21:30. Pretul biletului este de 15 lei si se vor putea achizitiona direct de la club, incepand cu data de 27 ianuarie pana in ziua concertului. Numarul biletelor este limitat la 70.

Membrii trupei ii roaga pe cei prezenti sa nu foloseasca aparatura foto/video pe parcursul show-ului, pentru a se putea bucura in totalitate de moment.

In septembrie 2013, Bloodway a inregistrat in sala de repetitii un demo live, care a fost trimis catre o singura casa de discuri, aceasta fiind I, Voidhanger Records, din Italia.

Impreuna cu producatorul Marius CostacheBloodway a intrat in noiembrie 2013 in Next Dog Studio pentru a inregistra materialul de debut, intitulat „Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon„, care va lansat oficial, sub forma de CD, de I, Voidhanger Records la inceputul anului 2014

Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon tracklist:

01. I Am A Drop Of Water In An Ocean Of Stars (intro)
02. The Skeleton Key
03. Free Ends
04. Eye Service Collapse
05. Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*