Concert Pinholes pe 9 mai 2014 in Questionmark, Bucuresti

Iesenii de la Pinholes ne vor incanta din nou auzul intr-un nou concert sustinut vineri, pe 9 mai, incepand cu ora 21:00 in Club Questionmark (Calea Victoriei 48-50).

Pinholes este un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post-rock, art-rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui mai 2013.

Palmaresul trupei se concretizeaza din reusite demne de laudat, acestia fiind selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla”, un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014” sau castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

Trupetii  se autocaraterizeaza astfel:

”Nu e usor sa privesti lumea printr-o gaura de ac pana la urma, iar sunetele ce insotesc experienta pot fi de la cele mai placute la cele mai ciudate.

Patru personalitati diferite, ce poarta insistent/ incapatanat zgomotul unei zone decolorate, amutite de absenta liderilor si a vointei, gata sa testeze limitele inguste ale lungului drum spre varf.

Putem lasa un ecou in urma celor ce vor sa-l descopere.”

”La Iasi se canta. Si la Bucuresti. Pinholes sunt responsabili. Sunt suparati pe sistem, pe oamenii rai, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiti, timizi, dar cand pun mana pe instrumente, suna bine! Mangaie chitarele care urla la noi, ne cearta, ne împing dintr-o parte in alta! Rock de cea mai buna calitate, fara ifose, cu mult suflet. Cota 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – (sursa: Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.)

Asadar, fiti prezenti vineri, 9 mai in Questionmark pentru un concert energizant si electrizant!

FB Event: https://www.facebook.com/events/293211867510443

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Sursa: comunicat de presa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*