Velosonics deschide show-ul The Boxer Rebellion intr-un nou party Deck!

Trupa Velosonics va canta in deschiderea primului concert The Boxer Rebellion organizat in Romania. Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie, in clubul Colectiv din Bucuresti, fiind primul party Deck al sezonului, prezentat de Beck’s.

Velosonics este unul dintre noile nume bucurestene de rock alternativ. Nascuta in 2013, trupa alcatuita din Adrian Spier (voce), Andrei Niculescu (chitara), Marius Acsintoaie (chitara), Flavius Prelipcean (bas) si Cristian Prihotcă (tobe) a castigat rapid atentia publicului datorita show-urilor live foarte dinamice si a pieselor extrem de captivante. Productivitatea celor 5 membri a fost complet neasteptata, acestia inregistrand  nu mai putin de 25 de piese, in doar un an de zile!

Velosonics a devenit totodata una dintre preferatele radiourilor de muzica alternativa, single-uri ca Berlin Books, Bebop, Love For Gold sau Bracelet fiind nelipsite din clasamentele muzicale.  Au urmat numeroase cantari prin tara, dar si mult asteptatul debut discografic. Intitulat Roundhouse, albumul contine 10 piese noi si a fost produs de Adam Whittaker, cel care a mai lucrat in trecut cu nume ca Grimus, Vama, Toulouse Lautrec, OCS, Aeon Blank, lansarea sa fiind programata pentru a doua jumatate a lunii noiembrie. Fanii trupei il pot asculta deja online pe mai multe platforme digitale de muzica, dar si live, pe 7 noiembrie, in Colectiv.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*