Blind Guardian a publicat trailerul cu numarul 3 pentru discul „Beyond The Red Mirror”

BLIND GUARDIAN, care va vizita Romania pe data de 15 mai 2015 in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, munceste din greu la viitorul disc, „Beyond The Red Mirror”, al carui trailer cu numarul 3 a fost deja publicat.

„Beyond The Rid Mirror” va fi lansat pe data de 30 ianuarie 2015 in Europa si va beneficia de o lansare oficiala si in Romania, cu ocazia concertului de la Romanian Rock Meeting. Fanii germanilor vor avea ocazia sa-si intalneasca idolii si sa le impartaseasca acestora parerea despre noul material.

„In ceea ce priveste sound-ul, am reusit sa ne pastram integritatea stilistica, in timp ce am oferit ceva nou si incarcat de un vibe intunecat”, a comentat chitaristul Andre Olbrich despre album.

Noul trailer, alaturi de cel precedent, pot fi urmarite mai jos. Blind Guardian va concerta in Romania pe data de 15 mai 2015, la Arenele Romane, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, aflat la cea de-a treia editie. In anii precedenti, show-ul  a prezentat concerte ale unor nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012).



Cat despre „Beyond The Red Mirror”, ca intreg, discul este „o cautare disperata a adevarului, o explorare a relativitatii conceptelor de bine si rau, o marturie a consecintelor sanselor ratate, o privire aruncata intr-un univers indepartat, unde societatea este una distopica, si o poveste despre o profetie ce contine promisiunea unei revolutii”, explica membrii trupei.

Materialul a fost inregistrat la Twilight Hall Studio din Grefrath, Germania si produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru munca sa cu Saxon, Hammerfall si Helloween. Pentru realizarea acestui album, Blind Guardian a colaborat cu trei coruri de muzica clasica din Praga, Budapesta si Boston, plus doua orchestre, fiecare continand 90 de muzicieni!

Blind Guardian a tinut sa le ureze fanilor Sarbatori Fericite si au trimis o carte postala speciala, pentru toti cei care abia asteapta sa ia parte la spectacolul de la Bucuresti!

Blind Guardian Postcard


Biletele la ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

 Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) pana la data de 31.12.2014 (disponibile si prin reteaua Eventim) Disponibile!

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 01.01.2015 – 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  – 95 lei in perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*