Schimbari in programul Romanian Rock Meeting 2015

A mai rămas doar o zi până la Romanian Rock Meeting, eveniment ce se desfășoară în datele de 14 și 15 mai, la Club Colectiv și la Arenele Romane, București.

Au intervenit câteva situații neprevăzute și, din păcate, formația ORDEN OGAN, din Germania, nu va mai concerta alături de Blind Guardian și Dirty Shirt. Toboșarul grupului, Dirk, este grav bolnav iar Orden Ogan se vede nevoită să anuleze show-ul de la București.

Comunicatul oficial venit de la formație poate fi urmărit mai jos. Puteți să îi transmiteți urări de însănătoșire grabnică lui Dirk la secțiunea de comentarii a videoclipului.

De asemenea, formația Tiarra a renunțat la prestația din cadrul Romanian Rock Meeting Club Day, deoarece Anda, solista grupului, are rubeolă.

STATEMENT ROMANIAN ROCK MEETING

ROMANIAN ROCK MEETING – STATEMENT

Posted by ORDEN OGAN on 13 Mai 2015

Cu toate acestea, line-up-ul de pe data de 14 mai rămâne unul atractiv. Astfel, trupa Tragic se alătură celor de la Krepuskul, Mindcage Escape și Still Vision. După cum am anunțat ieri, la Club Day accesul va fi gratuit.

Tragic a fost întemeiată în 2006 și este adepta unui gen original, care amestecă sonorități metal, psihedelice și alternative. Trupa a deschis concertele celor de la Allochiria și Downfall of Gaia, bucurându-se de renume în zona underground.

Formația bucuresteana a lansat „Mercur”, primul videoclip de pe EPul de debut, „Cronos”, aparut in 2014. „Mercur” este un proiect vizual creat cu ajutorul imaginilor din timpul demolarilor din Bucuresti de pe Buzesti-Berzei, din perioada 2010 – 2013, produs de Dragos Lumpan si Videosama (http://videosama.ro/).

De asemenea, line-up-ului din data de 15 mai i se alătura trupa Open Mind, înființată în 2012 și reprezentantă a metalului alternativ. Grupul bucureștean a obținut locul 2 la Maximum Rock – Suport pentru Underground, ediția din 2014.

Cei care doresc sa returneze biletele, pot sa o faca la casele de la care au fost achizitionate. Acestea pot fi returnate pana pe data de 15 mai 2015, ora 20:00.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat mai jos:

Romanian Rock Meeting, 14 mai 2015 (Colectiv Club)
 
Open Doors: 19.00
Still Vision, Mindcage Escape, Tragic, Krepuskul
Intrare libera!

Romanian Rock Meeting, 15 mai 2015 (Arenele Romane)
Open Doors: 18.15
OPEN MIND: 18:50 – 19.25
Meet & greet Blind Guardian: 19.30 *
DIRTY SHIRT: 19:45 – 20.30
Meet & greet Dirty Shirt: 20.45 *
BLIND GUARDIAN: 21.00
* Doar pentru persoanele posesoare de bilete VIP.
Pachetul VIP se ridica de la standul de merchandise, pe baza biletului de intrare.

REGULI DE ACCES:

Accesul la concert se face pe baza de bilet.
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului.
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil).
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Cortul de la Arenele Romane NU este instalat asa ca va rugam ca in caz de ploaie sa utilizati pelerinele. Este interzis accesul cu umbrele. 
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Arenele Romane va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.

Exclusiv prin reteaua Eventim, rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la pretul de doar 145 de lei, le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.

S-au pus in vanzare un numar limitat de 100 de pachete speciale, disponibile la ACEST LINK.

Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest LINK. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.
Biletul VIP – 200 lei (acces 14-15 mai, meet & greet cu formatiile participante, pass laminat, poster oficial, etc) se poate achizitiona la pretul de.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente, biletele pot fi procurate la pretul de 99 lei. La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste. 

In ziua evenimentului, biletul va costa 110 lei si va putea fi procurat doar de la locatie.

Mai multe informatii AICI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*