Stonelight anunță concertele din perioada următoare

709 vizualizări

Dupa un 2016 in care si-au lansat cu succes primul album din cariera si au sustinut o serie de concerte prin tara printre care 2 alaturi de trupa tunisiana Myrath, trupa bucuresteana STONELIGHT (heavy metal melodic) revine pe scena cu doua concerte de la care nu trebuie sa lipsiti!

Vineri, 24 februarie, Stonelight repeta prima experienta a unui acustic set, tot in Club Voltage – in cadrul “Stonelight – Acustic for Ladies”, insa de data asta va fi o seara cu un playlist dedicat doamnelor si domnisoarelor, care va consta atat in variantele acustice pentru cateva piese de pe albumul de debut, dar si coveruri neasteptate!

Surpriza serii o vor constitui cateva voci puternice de pe scena rock-metal care vor urca pe scena alaturi de Stonelight!

Pe 4 martie, Stonelight are placerea sa se alature unei  seri special de voci feminine in cadrul editiei a 3-a a Psychosounds Metal Ladies Night, in Club Fabrica!

Fiind o seara dedicata exclusiv  atat doamnelor din public, cat si a prezentelor de sex frumos din trupele de metal, printre cei care vor urca pe scena se vor numara trupele autohtone Etheric, Adastia, dar si Nightquest (tribute  Nightwish, Ungaria)!

Stonelight promite un show de exceptie, cu multa energie, in stilul caracteristic si cateva surprize pe care le vor anunta in seara respectiva!
Bandcamp

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*