Studio Report #1: Primul pas spre primul album al Uciganilor

778 vizualizări
Comunicat de presă

Iată că a venit vremea să aflăm noi detalii despre proiectul UCIGAN, așa că dacă sunteți interesați să auziți „sunetul crud” al noului proiect apărut, sunteți unde trebuie. Până atunci, să vedem și ce spune trupa despre asta:

V-am povestit anterior că lucrăm de zor la primele piese Ucigan, si cum vor fi gata ne si apucam de inregistrat. Pe drum, ni s-a mai alăturat încă unul, responsabil cu percuția si alte efecte nebune, care vor da o notă aparte sunetului nostru.

Timpul s-a scurs, clepsidra s-a spart si noi am pornit spre Studio148.
Timp de o săptămână ne retragem in studio și cu ajutorul lui Marius Costache imprimăm riff-urile, gandurile și ritmurile compuse de prin luna Ianuarie a acestui an si până în prezent.

Așadar întâiul Ucigan se așază în spatele tobelor și dă startul la înfăptuirea primului album. Un prim material discografic cu șapte piese, al cărui nume mai amânăm să vi-l spunem.

Suficiente detalii! Mai bine va lăsăm să vă faceți singuri o părere. Clipul de mai jos a fost înregistrat în sesiunea de pre-producție, fără mix sau master. Acesta este sunetul crud al trupei Ucigan”, declară trupa pe pagina oficială de Facebook.

Studio Report #1 – Primul album Ucigan

Studio Report #1: Primul pas spre primul album al Uciganilor.

Geplaatst door Ucigan op maandag 31 juli 2017


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*